welcome

Tali Air Kanan Tebuk Panchor,
34400 Semanggol

|
Written by Super User
Category:
Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

     5 Januari 2017, Hari yang bersejarah bagi PAS Cawangan Tebuk Panchor apabila berjaya merealisasikan impian seluruh pengundi DUN Gunung Semanggol khususnya Tebuk Panchor dengan penubuhan peringkat awal Pusat Asuhan Tunas Islam (PASTI). Penubuhan ini adalah salah satu usaha PAS Cawangan dalam memberi khidmat pendidikan kepada seluruh anak-anak di kawasan Tabuk Panchor. 

     PAS Cawangan Tebuk Panchor akan berusaha untuk meningkatkan taraf keselesaan anak-anak pasti ini agar dapat meneruskan pendidikan diperingkat awal ini dengan lebih baik. Pembinaan bangunan PASTI yang telah bermula ini adalah hasil sumbangan sepenuhnya individu bagi melancarkan lagi pembinaan Pusat Tarbiah & Pendidikan Darul Hassan ini.

     Sebarang bentuk sumbangan untuk Penubuhan Pusat Tarbiah & Pendidikan Darul Hassan (PTPDH) ini adalah dikawal selia sepenuhnya oleh Syarikat DARUL HASSAN ENTERPRISE. Sebarang bentuk sumbangan hendaklah di KREDITKAN KE AKAUN SYARIKAT seperti berikut :

 DARUL HASSAN ENTERPRISE

NO AKAUN : 8602796624 (CIMB)

     Syarikat ini juga menjalankan aktiviti perniagaan bagi mengumpul dana untuk Pembinaan PUSAT TARBIAH & PENDIDIKAN DARUL HASSAN ini.